Πολυχώρος εκδηλώσεων Πειραιάς 1911

Θερμοπυλών 30
185 45 Πειραιάς
Τηλέφωνο: (+30) 210 46.31.911
Κινητό τηλέφωνο:
(+30) 6972 53.72.97


aquarella events

Στην αρχή

Γαμήλιες Δεξιώσεις


Ο πολυχώρος εκδηλώσεων Πειραιάς 1911 αποτελεί έναν ανανεωμένο χώρο και έχει διαμορφωθεί ειδικά για τη φιλοξενία εκδηλώσεων πολιτισμού και δεξιώσεων. Η καλαισθησία και τα ιστορικά στοιχεία που διέπουν τον χώρο συνδυάζονται μοναδικά με τη λειτουργικότητα.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε ένα διαφορετικό και ιδιαίτερο περιβάλλον για την σημαντικότερη ημέρα της ζωής σας, τον γάμο σας και στον πολυχώρο μας θα βρείτε την αρχιτεκτονική του 19ου αιώνα αλλά και σύγχρονες διακοσμητικές τάσεις που θα σας δώσουν την αίσθηση της κομψότητας και θα συνοδέψουν την πρεμιέρα της νέας σας ζωής.

Η πέτρα, κύριο στοιχείο μας, αναδεικνύει άψογα γαμήλιες εκδηλώσεις προσθέτοντας ομορφιά, δύναμη & επιβλητικότητα.

Αν αναζητάτε όλα αυτά τα στοιχεία, επισκεφτείτε μας για να οργανώσουμε μαζί όλες τις λεπτομέρειες της γαμήλιας γιορτής, από την τούρτα & τη μουσική μέχρι και τη διακόσμηση του χώρου. Η συνεργασία μας και η εμπειρία μας θα δημιουργήσουν μία αξέχαστη γαμήλια τελετή για εσάς και για τους καλεσμένους σας.

Ο χώρος πολιτισμού- εκδηλώσεις «Πειραιάς 1911» με συναίσθηση ευθύνης για την καλύτερη προβολή της γαμήλιας δεξίωσης σας, συνεργάζεται με την Rhythm dance Academy για την παρουσίαση του γαμήλιου χορού σας. Από τον πολύτιμο χρόνο σας χρειαζόμαστε μόνο 6 ώρες, εκ των οποίων οι 2 ώρες αποτελούν το δικό μας δώρο προς εσάς, ώστε ο γαμήλιος χορός σας να ντυθεί με περίσσια χάρη, φαντασία και έμπνευση.Polyxoros Ekdiloseon Peiraias 1911
Πολυχώρος Εκδηλώσεων Πειραιάς 1911