Γαμήλιες Δεξιώσεις

 
Ο πολυχώρος εκδηλώσεων Πειραιάς 1911 αποτελεί έναν ανανεωμένο χώρο και έχει διαμορφωθεί ειδικά για τη φιλοξενία εκδηλώσεων πολιτισμού και δεξιώσεων. Η καλαισθησία και τα ιστορικά στοιχεία που διέπουν τον χώρο συνδυάζονται μοναδικά με τη λειτουργικότητα.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε ένα διαφορετικό και ιδιαίτερο περιβάλλον για την σημαντικότερη ημέρα της ζωής σας, τον γάμο σας και στον πολυχώρο μας θα βρείτε την αρχιτεκτονική του 19ου αιώνα αλλά και σύγχρονες διακοσμητικές τάσεις που θα σας δώσουν την αίσθηση της κομψότητας και θα συνοδέψουν την πρεμιέρα της νέας σας ζωής.

Η πέτρα, κύριο στοιχείο μας, αναδεικνύει άψογα γαμήλιες εκδηλώσεις προσθέτοντας ομορφιά, δύναμη & επιβλητικότητα.

Αν αναζητάτε όλα αυτά τα στοιχεία, επισκεφτείτε μας για να οργανώσουμε μαζί όλες τις λεπτομέρειες της γαμήλιας γιορτής, από την τούρτα & τη μουσική μέχρι και τη διακόσμηση του χώρου. Η συνεργασία μας και η εμπειρία μας θα δημιουργήσουν μία αξέχαστη γαμήλια τελετή για εσάς και για τους καλεσμένους σας.

 
 
 
Eugenia Ainalaki
 
 
 

Προσφορά

 
Για έκπτωση 20% σε Νυφικά & 10% σε Αξεσουάρ,
επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email
 
 
 
 
 
 
 
Πολυχώρος εκδηλώσεων - Πειραιάς 1911
 
 
 

Προσφορά

 
Ο χώρος πολιτισμού-εκδηλώσεις "Πειραιάς 1911" με συναίσθηση ευθύνης για την
καλύτερη προβολή της γαμήλιας δεξίωσης σας συνεργάζεται με την Rythm & dance Academy για την παρουσίαση του γαμήλιου χορού σας. Από τον πολύτιμο χρόνο σας χρειαζόμαστε μόνο 6 ώρες, εκ των οποίων οι 2 ώρες αποτελούν δικό μας δώρο προς εσάς, ώστε ο γαμήλιος χορός σας να ντυθεί με περίσσια χάρη, φαντασία και έμπνευση.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Πολυχώρος εκδηλώσεων - Πειραιάς 1911
 
Θερμοπυλών 30
18545 Πειραιάς
 
Τηλέφωνο: +302104631911
 
Κινητό τηλέφωνο: +306907902879
 
 
aquarella events
 
eugenia ainalaki